Wish me luck...

Ikväll ska jag klippa Tigers hår. Käns som en väldigt dum idé just nu, igår när jag försökte kamma honom efter badet ylade han för full hals när jag hittade en liten tova. Får väl ta och klippa av den kanske... Har laddat med blå hår-spray-färg och klistermärken som han ska få om han är duktig och sitter still...

Ett bett i natten

Inatt drömde jag att Tiger höll på att ramla ner för trappan. Jag kastade fram en hand för att ta tag i honom  - och (här slutar alltså själva drömmen) då råkade jag istället få tag i Wilma som låg och sov vid min kudde. Hon blev inte alls glad för att jag slet tag i hennes ben mitt i natten utan gav mig ett klös och ett bett på handen. Vilket gjorde att jag såklart vaknade upp och undrade vad jag höll på med... Suck...

Dagens ros

Dagens ros går förresten till Freddan. Jag kom hem idag efter ett möte på jobbet och skulle äta frukost (jag hann ju  inte innan för jag städade (helt i onödan...)). Jag gjorde en macka och satte mig vid tvn. Miljoner kanaler och INGENTING att titta på, men då ser jag till min förtjusning att Freddan har spelat in Mammas pojkar åt mig! Tack!


Quiz

Igår jobbade jag hela dagen, sedan tjatade ELin snällt nog med mig på qiuz på Briggen. Det var trevligt och vi kom inte sist. Och jag lyckades med geografifrågorna, så jag är nöjd.

När jag vaknade i morse insåg jag att min inredningsarkitekt/kompis skulle komma hit på förmiddagen och huset var stökigare än på länge. När jag hade panikstädat i en halvtimme medan Tiger åt frukost ringde hon och sa att hon hade fått förhinder. Vilket var lika bra för det såg fortfarande hemskt ut.

Nu ska jag ta och bädda ner mig i sänger med datorn igen, jag var fantastiskt produktiv förra gången jag provade denna studieteknik, och nu har jag en uppsats som måste vara inne senast sista oktober så det börjar bli paniiiik...

Brrrrr...

Usch, idag känns det så ruggigt så jag tror jag tar mitt pick och pack (läs dator, böcker och tekopp) och bäddar ner mig i sängen. Ibland är det skönt att plugga på distans :)

Dagens ros

går till Marie som just har bjudit mig på världens godaste hembakta bröd. Mmmm... Väntar på receptet, sen ska det bli baka av!!! (ja, alltså, om jag inte skulle råka få hem dom där omvärldsbevakningsböckerna jag beställde i fredags, för då blir jag väl så illa tvungen att plugga...)

Skräphögen har lärt sig nåt nytt

Det gäller att hänga med och ta till sig all den nya kunskap som uppkommer. Jag har totalt glömt bort att informera om de nya toalettreglerna som gäller för ungdomar på nattklubbar nuförtiden. Ta i lördags t ex då vi var på Palladium. Jag var tvungen att gå på toaletten och letade mig fram till damernas. När jag öppnar dörren ser jag ca 20 tjejer som står mellan mig och de tre toaletterna som fanns längs in. Oj, hjälp, pust, 20 tjejer delat på tre toaletter det blir ju... en massa minuter tänker jag först.

Sen ser jag att en av toaletterna är ledig. Och en till. Och en till! Men herregud, vad GÖR alla tjejer inne på damrummet då??? Jo, en fjärdedel sminkar sig, en tredjedel plockar med mobiltelefonerna och resten står och babblar och piffar till håret/kläderna på varandra.

Toaletterna bör således inte brukas enbart till att kasta vatten, utan bör ses som en mingelplats av högsta rang.

Skräphögen har talat!

Skrutt

Usch vad skruttigt det går med studierna! Nu har jag i alla fall insett att jag behöver med info och har således beställt lite böcker från bibblan i Borås. Så fort jag får dom så ska det nog bli full fart på mig! Hoppas jag... Åh, varför ska det vara såååå tråkigt att plugga för???

Jag har dock varit väldigt duktig när det gäller fantasykursen jag läser, jag tror jag måste belöna mig själv med lite chokladpudding ikväll :)

Farmville

För er som ännu inte har provat på Farmville på Facebook kommer här ett gott råd:

GÖR DET INTE!

Man blir liksom fast.

Men nu har jag skördat, plöjt, planterat och fejat så nu är det omvärldsbevakning som gäller!!!

Italien

Nu börjar det närma sig. Den tiden då jag varje år ställer mig frågan: "Varför bor jag inte i Italien?". Det behöver iofs inte vara just Italien, det är ju förvisso ett väldigt trevligt land, men själva poängen är man ska slippa mörkret och kylan. Folk säger att alla årstider har sin charm, men det där håller jag bara med om en liten smula på sommaren...

Jag hör av mig när jag skaffat vinterlya nånstans närmar ekvatorn, då får ni komma och hälsa på! :)

Yeah!




Lynette <3

Word!


Hollywoodfruar och brottning

Ikväll tänkte jag förresten följa upp Mats tips om Vintage Wrestling, så jag slår över till Eurosport så fort jag har kollat färdigt på Mrs Anka.

Underbara stolar!

I lördags kväll när vi hade ätit färdigt upptäckte jag något svindlande vackert. Det här:

Åh, jag blev alldeles okontaktbar i ett par sekunder, tuffare stolar får man leta efter!! (Jag tycker alltså verkligen att dom är fantastiska, men på något sätt hamnar dom ju tyvärr ohjälpligen under samma kategori som Ernst och Anna Anka...)


Palladium

Nu har jag äntligen varit på Palladium! Kvällen började dock med en fantastiskt trevlig förfest i nån kompis kompis pappas lägenhet, där vi åt och stojade. Sedan åkte vi alltså till Palladium och självklart råkade jag ramla ur taxin precis utanför. Inte för att jag full utan för att den var knepig att komma ur. Faktiskt.

Palladium var precis som jag har fått berättat för mig, ett dansställe för 18-22-åringar. Jag passade alltså in perfekt! Vi tjoade och tjimmade ända till 3-snåret, så idag har jag träningsvärk i vaderna och är väldigt, väldigt trött...

Ernst - min nya Anka?

Häromdagen lyckades jag sno hem en halvtrasig bok från jobbet. Insåg egentligen inte dess värde förrän jag öppnade den och blev så till den milda grad fast att jag var tvungen att släppa allt och läsa igenom den från pärm till pärm. Fantastiskt! Här har jag precis hittat Anna Anka som förgyller min tillvaro med sina underbara/hemska uttalanden, och nu kommer "Jul med Ernst" och landar i min famn! Boken innehåller en del recept och tips som verkar helt underbara blandat med ett gäng (i min mening) läskigt sliskiga bilder. En bok att mysrysa till! Rekommenderas varmt!!!


Åkej, nu funkar den

Innan jag blev alldeles vansinnig på min telefon och slängde ur mig nåt morrigt på facebook så rafsade jag faktiskt fram en flaska med T-röd och en tops och gnodde på telefonen för att få bort eventuell smuts sådär som jag har sett Freddan göra med diverse el-grejor (okej, inte "eventuell", den VAR smutsig).

Efter detta har jag fått lite tips om att tvätta den, och det var väldigt snälla tips, men jag ville bara meddela att jag faktiskt gjorde det innan.

Och den funkade ju inte ändå.

MEN så fort Freddan kommer hem och typ petar lite på telefonen (han hävdade att den fortfarande var rejält smutsig) så funkar den igen. :) för att den funkar och :( för att jag inte lyckades fixa det själv.

Och här är Tiger i sin nya mössa som han har valt alldeles alldeles själv:


Ny telefon

Jaha, då var det visst dags att köpa en ny mobil igen. Den jag har nu går nämligen inte att ladda. Fast det är klart - om man krafsar runt tillräckligt länge med laddningssladden så får man till slut (om man har tur) kontakt, och om man då väldigt försiktigt lyckas lägga ifrån sig telefonen så finns det en viss chans att det laddar ett tag. Det mest störande är dock att jag inte lyckas koppla den till datorn. Jag trodde att det var Freddans dator som inte gillade min telefon, men vill visst inte min dator heller kännas vid mobilen. Den känner av "nånting" men tycker absolut inte att det än någon telefon inkopplad. Suck.

Och jag som hade tagit ett sånt snyggt kort på Tiger som jag tänkte lägga in här...

Äh, jag tar ett par gamla godingar istället:

i affären                                     på elgiganten

på cykeltur

 

 


Hata Pockersmart!

Det borde heta "Pocketidiot"! Förra månaden låg det helt plötsligt ett paket med en pocketbok i brevlådan. Adresserat till mig. 49 kr tyckte dom att jag skulle betala för något som jag inte beställt. Jag skickade, en ganska stor aning irriterad, tillbaka boken med ett brev där jag skrev att jag minsann inte yrkat på att bli medlem, att dom skulle sluta skicka böcker till mig, och bad om att omedelbart bli borttagen ur kundregistret.

Döm om min förvåning när jag då denna månad ännu en gång hittar ett paket från dom i brevlådan! Och till råga på allt innehåller det inte ens någon ursäkt, utan ÄNNU EN bok som jag INTE har beställt och som dom tycker att jag ska betala för.

Nu har jag skickat ett riktigt surt mail till dom, och snart ska jag (förhoppningsvis för sista gången) gå till brevlådan och posta ett bokpaket, och jag tänker morra heeela vägen.

Spread the word: Hata Pocketsmart!

RSS 2.0