Produktiv morgon

Vaknade sisådär kvart i 7. Gick upp och gjorde min sedvanliga facebookrutin (dvs fashionista + farmville och lite annat dylikt skräp), sedan kom Tiger ner och vi yogade lite. Eftersom Freddan hade haft en helvetesdag igår kom jag på den smarta idén att göra lite lera som Tiger kunde baka med så kanske Freddan kunde få sätta sig och andas lite nån gång idag. Vi gjorde den härligt lysande illgul.

När leran var klar drog jag mig till minnes gårdagens incident med dra-stolen-som-det-fastnat-en-liten-sten-under-ena-benet-på-över-hela-golvet-så-det-blir-en-lång-rispa, och jag bestämde mig således för att dammsuga. För att toppa det hela skriver jag också detta blogginlägg, men nu måste jag sluta vara produktiv och fixa frukost eftersom jag ska börja jobba om en timme.

Det blir en trummis

Första gången Tiger provar att spela trummor. Ord är överflödiga...




Lunginflammation..

Jaha, här vaknar man upp med lunginflammation, tänkte jag. Hade bara sovit 5 timmar och upptäckte att det var helt omöjligt att ligga på något sätt utan att det gjorde ont i bröstet. Jag gick upp och konsulterade datorn. Jodå, smärtor i bröstet var ju ett typiskt symptom, dessutom borde jag dock ha feber och hosta vilket ju inte var fallet, men det kändes bara som en tidsfråga.

Ringde Sjukvårdsupplysningen och medan jag väntade på att dom skulle ringa tillbaka började jag så smått att planera min begravning, samtidigt som jag kollade lite hur illa det egentligen var ställt. Andas djupt gick rätt bra, däremot att böja sig fram och plocka upp saker från golvet var en fruktansvärt dum idé. Knivhugg i bröstet från alla håll.

Sköterskan från Sjukvårdsupplysningen ringer och mina lunginflammationsfantasier får ett abrupt slut. Jag överansträngde mig antagligen när jag spelade tennis i onsdags. "Ät panodil eller ipren och hör av diig på måndag om besvären fortsätter..." Hypokondrisk? Jag?

The host


Av Stephenie Meyer
5/5

Åh! Alltså - tur att det bara var EN bok den här gången. Har fått alldeles för lite sömn de senaste dagarna eftersom jag inte kunnat sluta läsa...

Jorden har blivit invaderad av utomjordingar. Dessa "själar" inplanteras i människorna och tar över deras medvetande. Wanderer placeras i Melanies kropp, men Melanie vägrar att försvinna. Hon försöker stänga ute vissa minnen och känslor från Wanderer, men alltmedan tiden går får Wanderer se fler och fler minnesbilder från Melanies gamla liv och de känslor de fyller henne med får henne att vända ryggen åt sin egen art. Tillsammans ger sig Wanderer och Melanie iväg för att försöka hitta mannen de båda älskar...

Läs läs läs!
(Kommer på svenska 6 augusti)

Fotograf kanske?

Eller make up-artist? Jag fortsätter fundera på vad Tiger kommer bli när han blir stor...

 

(Det kommer säkert snart bli sjuuukt inne med ögonskugga i hela ansiktet...)

Jobb & fashionista...

Nu i juli jobbar jag massvis! Jag har dock lyckats byta bort några pass, så nu är jag ledig måndag - onsdag :) I morgon har jag fixat en playdate åt Tiger (och mig själv), och på onsdag ska jag spela tennis med Colleen. Torsdag - fredag ska Tiger vara hos mamma, så då blir det antagligen lite visfestivalsdräll.

Jag måste pinsamt nog erkänna att jag har blivit lite beroende av fashionista på facebook... Livsfarligt att börja spela sådana där spel! Men min vana trogen kommer jag väl antagligen att köra hårt i en vecka till eller så och sedan tröttna. Har dessutom köpt Meyers The host nu, och om den är i närheten av lika bra som Twilightböckerna kommer kanske de här fashionistafasonerna snart vara ett minne blott!

1 juli

Idag har jag varit ledig. Spenderade förmiddagen med disk, städ och tvätt och efter Tigers (och min) middagslur åkte vi till Hästhagssjön och badade. Nu tv, te och glass :)

RSS 2.0