En sån här ska jag köpa till Marina

















(köp en du med på annaanka.inc.se)

Ensam

Vi har haft två praosar på jobbet idag. Ja, iofs inte bara idag, den ena har varit 2 veckor och den andra 2 dagar men hur som helst så var dom där båda två idag och det var sista dagen för båda. Den ena bjöd på choklad så jag lät henne gå hem tidigt (jag låtsades att jag bestämde). Den andra ville inte gå hem alls. Kanske för att jag är så trevlig att umgås med eller kanske för att hon hade en massa skolarbete som behövde göras hemma. Jag gissar på alternativ 1.

På väg hem från jobbet åkte jag förbi Kvantum och köpte hårfärg, två Billyspizzor och ostkaka. Jag åkte sedan hem för att njuta av ensamheten (Freddan har ju som bekant stuckit på gaykryssning och Tiger skjutsade jag till mamma i morse, eftersom dagis var stängt idag). När jag slängde mig i soffan för att inmundiga en måltid bestående av några minimorötter och fisk med mandel (jag var helt plötsligt inte alls sugen på Billyspizza) blev jag genast attackerad av katten, som tyckte att det var en bra idé att stå och kliva och trampa på mig medan jag försökte äta.

Jag fick i alla fall i mig maten och när jag sedan funderade på det där med att färga håret så kom jag på att det kanske inte alltid är så himla bra att vara ensam hemma. Eftersom jag bara har färgat håret typ 2 ggr i mitt liv kanske det är bäst att ha nån annan med som typ kan ringa 112 om jag häller färg i ögat, eller som kan se till att jag inte slafsar färg omkring mig på golvet eller i ansiktet så det blir fläckar. Så jag tar det en annan dag. Nu ska jag gå och lägga mig och njuta av att få sova ut i morgon :)

Grynet 4 president

 


A wizard of Earthsea

Den första boken vi ska läsa i min fantasykurs är A wizard of Earthsea av Ursula K Le Guin. Jag har redan läst den en gång för ett par år sedan, och jag blev lite chockad av hur löjligt lik den är Harry Potter-serien. Joanne K Rowling föreföll helt plötsligt vara en riktig plagiat-apa, men nu har jag hämtat mig och hon har återigen erövrat en plats bland mina favoritfantasyförfattare. Men för all del, Le Guin är inte dum heller :)

(bild fr amazon.com)


Dessa hollywoodfruar...

'Svenska hollywoodfruar' som gick på tv3 igår var ju verkligen helt fantastiskt!

"Jag blev rånad på mina juveler så nu går jag på skjutträning så jag vet hur jag ska göra om det händer igen"

"Min kompis råkade höra att jag sade att jag tyckte att hon pratade så högt, nu vill hon inte komma på mitt kalas"

"Usch, vilken äcklig strand! Inte alls så fin som hemma. Och vilket kallt vatten! Hemma i min pool är det mycket varmare!"

"Man skulle aldrig kunna tro att dom på meet-and-greet har pengar! Det är så mesigt alltså, och så står man där och fejk-smajlar. Det är så tramsigt! Dom spelar för miljontals dollar men ser ut som bonnlurkar"

Åhhh.. vi bara satt och gapade! Vilken undebar enfald och högfärdighet! Kommer garanterat se VARTENDA avsnitt!! Om nån missade det så kan man se det på tv3play! Gört!!!!

Nattbus

I natt vaknade jag av att jag hörde Freddan och Tiger prata. Tiger sa "ska vi hitta på något busigt, pappa?" och Freddan svarade yrvaket "Vaaa???". Denna konversation upprepades ca 5 ggr innan jag orkade mig ur sängen för att se vad dom höll på med. Klockan var förresten typ 4.

När Tiger såg mig frågade han om inte JAG ville hittta på något busigt . Det ville jag inte, jag ville sova. Jag sade till Freddan att gå och lägga sig (han skulle ju liksom upp vid sex) och på något sätt slutade den här historien med att jag sov på golvet i Tigers rum.

Som tur är har jag varit "ledig" hela dagen (jag borde alltså plugga) så jag har mest sovit. Ikväll ska jag leka med Colleen :)

Quiz

Elin och jag ska quizza i morgon. Vi funderar på att ta in nån mer i laget. Om du känner dig manad att genomgå de stenhårda uttagningarna föreslår jag att du skickar ett sms till mig senast i morgon fm.

RSS 2.0